itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

“ Pen Aubrain” broodbakkerij concept voor Haïti
Met dit project willen we een stimulans geven aan de werkgelegenheid en goed en betaalbaar brood logo-pen-aubrainin Haïti. De bakkerijen produceren betaalbaar en voedingsrijk brood. Het initiatief brengt de economische bedrijvigheid binnen de lokale omgeving opgang. Binnen een bakkerij is werk voor ruim tien mensen.  Tussen de 100 en 500 straatverkopers krijgen de kans het brood te verkopen. Over het gehele land is er ruimte voor vijf tot tien van dit soort bakkerijen.

Momenteel zetten we een bakkerij op in Bon Repos (om de hoek Port-au-Prince).

20160809_14062920160809_133700

bakkerijlocatie Bon Repos 

Het aanbod aan brood kan worden uitgebreid. Met de kennis en middelen uit de bakkerijsector in Nederland denken wij een positieve impuls te kunnen geven. Theo van der Ham, lid van het NBOV en PUM expert is onze adviseur en bakker. In 2010 na de aardbeving is Theo via PUM uitgezonden om een aantal bakkerijen weer te helpen opstarten. Een van deze bakkerijen is nu koploper in de markt. In onze verkenning van de markt is gebleken dat er behoefte is aan meer van dit soort bakkerijen. Onze steun is nodig om deze er te laten komen.

Gezien de commerciële karakter van het project zoeken wij aansluiting bij het Nederlands bedrijfsleven om dit te realiseren. Doe mee en investeer mee in voedselzekerheid , werkgelegenheid en economie ontwikkeling op Haïti. Doe een schenking of voor een kapitaal investering neem contact op met ons: info@haiticontact.nl .

Geef dit artikel door aan anderen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search