itemscope="itemscope" itemtype="https://schema.org/WebPage" data-adminbar="">

Het bestuur van de Stichting bestaat uit 3 personen die voornamelijk in de commerciële sector werkzaam zijn. De grote diversiteit aan ervaring in het bestuur maakt het mogelijk om een goede balans te vinden tussen allianties met het bedrijfsleven en ontwikkelingssamenwerking. De Bestuursfuncties zijn onbezoldigde functies.

Het bestuur
judy_amsterdamarena_2010

Judy Aubrain, voorzitter

Judy is Haïtiaan en sinds 1984 in Nederland. “Als kind op Haïti heb ik tot mijn negende levensjaar kunnen ervaren hoe hard het bestaan op Haïti is. Deze ervaring beweegt mij om mij in te zetten voor economisch welvaart op Haïti “.

 

 

 
 
 
 
profielmarcdoamaral
Marc Amaral – Penningmeester

Marc B. do Amaral is communicatieadviseur. Met zijn adviesbureau SPUP (Speak-up), helpt hij organisaties effectieve interne en externe conversaties te voeren. Eerder was hij actief als marktonderzoeker en reclamestrateeg en vervulde hij communicatierollen bij grote financiële dienstverleners. Sinds 2013 is hij actief binnen de Stichting. Als bestuurslid is/wordt hij verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken en helpt hij mee met de communicatie.
 
 
 
 
 
 

Onze vrijwilligers

theovanderham

 

Theo van der Ham – bakker-expert

Theo van der Ham , 35 jaar een succesvolle bakker geweest in Rotterdam E/O met 3 eigen winkels. Al meer dan 25 jaar verbonden aan het NBOV (Nederlandse Brood- En Banketbakkers Ondernemers Vereniging), als voorzitter van afdeling Zuid Holland. En tot op heden tevens als (functie) Externe Leden Services. Daarnaast is Theo expert bij ontwikkelingsorganisatie PUM (*Programma Uitzending Managers) en wordt hij een paar keer per jaar uitgezonden naar ontwikkelingslanden voor kennisoverdracht. Ook naar Haïti.

 

profielfotogeorge

 

George Schuddebeurs – organisatie advies

Geboren op Haïti en voelt de drang om zich in te spannen voor zijn moederland. George is fiscalist, jurist en heeft ervaring met management en economie. Hij heeft jarenlange werkervaring bij accountantskantoren en is thans werkzaam bij de overheid. Voor de stichting schrijft hij voorstellen en kijkt hij met zijn ervaring mee op organisatorisch niveau. In de nabije toekomst wil hij zich graag inzetten voor projecten gericht op afvalverwerking, schoon drinkwater en het vergroten van economische welvaart op Haïti.

 

 

 

 

 

foto_ed_peelen

 

Ed Peelen, adviseur

Ed Peelen is partner bij en medeoprichter van adviesbureau ICSB Marketing en Strategie. Hij heeft een brede ervaring in marketing en strategie, dankzij advies-, educatie- en researchprojecten bij vele financieel dienstverleners, utiliteitsbedrijven, telecom operators, logistiek dienstverleners en transportondernemingen, not-for profit organisaties, zakelijke dienstverleners en andere organisaties.

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search